Giorgio

Despre mine

Salut, după cum ați văzut în profilul meu, mă numesc Albulescu Gheorghe, dar prefer să mi se spună Giorgio, este mai profi pentru activitatea virtuală (cred eu). Am o familie frumoasă, din care face parte fata mea, de profesie arhitect, cu care mă mândresc enorm. Sunt pensionar și, deoarece am timp mult la dispoziție, îmi place să fac lucruri care îmi aduc satisfacții și mă pun în valoare.

Sunt o persoană motivată și plină de speranță, un avantaj care îmi deschide permanent noi orizonturi în evoluția mea personală, cât și în cea profesională. 

În perioada anterioară pensionării, am activat în Ministerul Apărării Naționale, mai precis în Forțele Navale, sistem în care coeziunea dintre oameni este caracteristica predominantă. Așa că, experiența în diverse domenii (management, educație, logistică etc.), pe care am dobândit-o în timpul activității mele, se datorează în principal colegilor mei.

În prezent, caut să-mi diversific cunoștințele și, de aceea, vreau să mă lansez într-o carieră din lumea IT-ului și să pun în practică tot ce am învățat în sistemul cazon.

Doresc să-mi urmez chemarea în lumea bloggerilor, indiferent de obstacolele care vor apărea pe parcursul activității mele. Scopul meu este să-mi dezvolt abilitățile în arta scrisului.

Consider că motto-ul cel mai potrivit pentru a evidenția poziția pe care o am și o voi avea întotdeauna în fața oamenilor pe care îi întâlnesc este: „Educația este un protector al libertății mai bun decât o armată.” (Edward Everett)

Lasă un răspuns